张学勇移民公司
微信扫一扫 分享朋友圈

已有 1375 人浏览分享

开启左侧

馬甲的自傳!!!!!!

1375 5
大家好,以下既文章係只適宜有馬甲既人睇。
馬甲,係以前就係係行軍打仗既戰馬上既甲喇,但係係而家就係一個人既另外一個id喇,
距我既生活所知,馬甲既生活係非常之繁忙既,知唔知點解呢?
儅你發佐貼,但係好久都冇人頂你既時候,蝦蝦,馬甲就可以發揮好大既作用,最簡單既普通人都回古到------就係自己頂自己,直至頂到俾你發現你係馬甲爲止。
又有一種情況,就係當投票,你又唔想自己輸,你又可以用馬甲投自己偉大既一票。
仲有一種情況,就係你唔方便用呢一個身份既時候,馬甲就出動了!!!!!就用馬甲狂踩果個人,直至到距體冇完膚爲止。
大家都知道,馬甲就算被封了,還是可以去申請的,這也是bbs的好處。
要做到馬甲唔好露出馬腳很簡單。就要用唔同既時間啦,唔同既地方啦,同埋唔同既電腦啦,有時仲要哎d親朋戚友幫手添。讓人不能對你產生懷疑。
祝各位有馬甲的朋友不要露出馬腳,完畢。
多謝合作。

举报 使用道具

评论 5

moyu  曼省名人  发表于 2007-11-7 21:41:34 | 显示全部楼层
好東西
音樂的音符 是用來咆嘯的

举报 使用道具

没有鱼丸  曼省名人  发表于 2007-11-7 21:42:44 | 显示全部楼层
我看懂了

举报 使用道具

雪糕  曼省名人  发表于 2007-11-10 15:16:30 | 显示全部楼层
看不懂..

举报 使用道具

kevin9999  曼省名人  发表于 2007-11-10 18:37:51 | 显示全部楼层
我看懂了

举报 使用道具

小钱  曼省名人  发表于 2007-11-10 20:00:50 | 显示全部楼层
懒得研究!

举报 使用道具